Transfer şampiyonu Fenerbahçe'nin iki yeni transferi Ozan Tufan ve Volkan Şen, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sözleşme imzaladı.

İmza töreninde yapılan açıklamalar şu şekilde:

Giuliano Terraneo:

Bu sezon çok önemli bir projeye adım attık. Bu önemli projeyle beraber de çok değerli oyuncularımızı kadroya kattık. Bu iki oyuncu da kadroumuza büyük katkı sağlayacaktır. Biri çok genç diğeri de ona göre daha tecrübeli iki isim kulübümüze hayırlı olsun.

Volkan Şen:

Hayatımda yeni sayfa açıyorum. Gerçekten çok heyecanlıyım. Sahada Fenerbahçemize katkıda bulunmak istiyorum. Ben Bursaspor'dayken başkanıma kariyerime Fenerbahçe'ye gitmek istediğimi söyledim. İlk başta anlaşamadık. Haddimi aşmadan Fenerbahçe'de oynamak istediğimi söyledim. Daha sonra bazı olaylar oldu. Bunlar olabilir. Ben bunları unuttum. Artık önüme bakıp, Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum.

"Trabzon'a gittiğimde en büyük hatam..."

Trabzon'a giderken şöyle bir hata yapmıştım. Şenol hoca "Hazır mısın?" diye sorduğunda "Evet hazırım" demiştim. Ama sakatlıktan yeni çıkmıştım. Bursa'ya döndüğümde sadeec futbola odaklanıp başarılı olmaya çalıştım. Geçen sezon benim için çok iyi geçti. Bu çıkışımı Fenerbahçe'de de sürdürmek istiyorum.

Ozan Tufan:

Bu transfer dönemi sırasında ben de zor günler geçirdim. Ama benim için en önemlisi her zaman Fenerbahçe'ydi. En iyi tercihi yaptığımı biliyorum.

Bursaspor'dayken ben de bazı zorluklar yaşadım. Ama en başından beri isteğim Fenerbahçe'de oynamaktı. İstediğim de sonunda oldu. Bana anlayış gösterenlere de teşekkür ederim.

"Hedefim Avrupa'ya gitmek..."

Arda Turan gibi Avrupa'da ülkemi temsil etmek istiyorum. Ozan Tufan, Salih uçan, Enes Ünal'lar gibi birçok oyuncu çıkmalı Türkiye'den... İlk idmanıma çıktığımda herkes bana yardımcı oldu. Bu camianın ne kadar büyük olduğunu ilk idmanıma çıktığım gün anladım.

Fenerbahçe'nin taraftarı çok büyük. Buraya geldiğiniz zaman maça çıktığınız zaman o atmosferden dışarı çıkamıyorsunuz. Burada futbol oynayacağım için çok mutluyum. Burada çıkış yapıp Avrupa'ya gitmek istiyorum, ülkemi temsil etmek istiyorum.

Son haftalarda fiziksel açıdan yorgundum. Bunu biliyorum. Bir düşüş yaşadım. Yapılan eleştirilere kulak asmam, işime bakarım. Ben elimden gelenin en iyisini yapacağım Fenerbahçe'de...