Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu Tff ve hakemler hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

Türk sporunda 6 haftadır ciddi hakem hataları yaşanmakta. Bu yalnızca Fenerbahçe için geçerli bir şey değil. Bursaspor maçından sonra yaşananları açıklamak üzere sayın Federasyon Başkanı'na bir mektup yazdım şimdi onu okuyacağız. Geldiğimiz noktada durumun sorumlusu  kesinlikle Türkiye Futbol Federasyonu'dur.

Rahmetli Hasan Doğan, göreve geldiği zaman camia içindeki kronik problem haline gelmiş hakemlerin işine son vermişti.

Bugün bir profesyonel hakem, ayda 40-50 bin TL ücret kazanıyor. Kimse tarafından sorgulanamaz hale geldiler. Uilenberg diye bir hakem hocası getirildi ve bu kişinin de ilişkileri sayesinde bizim hakemlerimiz Avrupa'da maç yönetiyorlar. 70 milyon Euroluk transfer harcaması yaptık ve tek bir hakemin düdüğüyle bu parayı sokağa atamayız.

Deniz Çoban'ı hepimiz takdir etmeliyiz. Bütün eski hakemler ona ateş püskürüyor. Neden? Çünkü dürüstçe çıktı hata yaptığını söyledi. Kapalı kapılar ardında yapılan görüşmeler her zaman tehlikelidir. Ama çıkça çıktı, söyledi. Onun için Deniz Çoban'ı tebrik ediyorum.

Halis Özkahya ile ilgili kafamda soru işaretleri var. Meireles'le ilgili olmayacak şeyler söyledi.Markovic giderken tekme yedi, onu görmedi. Bu hakemin psikolojisi iyi değil. Halis Özkahya Fenerbahçe'yi katletmiştir. Bu iş kaşarlanmış hakemlerle yürütülemez. Bilinsin.

Bugün çok nazikçe konuştuk. Başka şeyler de söyleyebilirdik. Yarın Akhisar maçına hakem atayacaklar. Biz pazar gününe kadar hakemle ilgil her şeyi söylersek, o adam maçı idare edemez. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Herkesi uyarıyorum. Bütün kulüplere eşit ve adil olunsun. Bunu bekliyoruz.

Eğer bu hatalar devam ederse, ne yapacağımızı bilemeyiz. Uzaya mı çıkacağız.