Yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Schalke'de kiralık olarak forma giyen bonservisi Arsenal'de bulunan Sead Kolasinac'ı gündemine aldığı iddia edildi.

Takvim'de yer alan habere göre; Boşnak yıldızın menajeriyle görüşme gerçekleştiren Sarı Lacivertli yöneticilerin transfer şartlarını masaya yatırdığı ifade ediliyor.

Premier Lig ekibi Arsenal'in yeni sezon planlarında yer almayan 28 yaşındaki Kolasinac'ın Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı da çıkan haberler arasında yer alıyor.

Yıldız futbolcunun şu anda 1 yıl kalan sözleşmesinin feshi için İngiliz kulübüyle görüşme yaptığı ifade edildi. Eğer Kolasinac, Arsenal ile anlaşır ve serbest kalırsa bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir.

Öte yandan 2017 yılında bedelsiz olarak Schalke'den Arsenal'e transfer olan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezonu eski takımında kiralık geçirdi. 27 resmi maçta 1 gol 1 asistlik perfromans sergileyen Kolasinac 38 kez Bosna Hersek milli takımında oynadı.

Özellikle hücumda çok etkili bir isim olan ve sol ayağını çok etkili bir şekilde kullanan tecrübeli futbolcu kısa sir süre önce Trabzonspor'un da transfer gündemindeydi.

Kolasinac'ın maaşının Bordo Mavili takıma yüksek geldiği de iddialar arasında.

Kaynak: Fotomaç