Sarı-lacivertliler önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor.  Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Yusuf Erdoğan için zemin yoklayan Fenerbahçe kurmayları mutlu sona ulaştı. Trabzonspor yöneticileri ile şartları görüşen Sarı Lacivertli yöneticiler bu transfere noktayı koydu. 

Trabzonspor'da fazla şans bulamayan Yusuf Erdoğan'ın da bu transferde oldukça istekli olduğu öğrenildi. Küçük yaşta Fenerbahçe'nin kapısından dönen Yusuf bu kez gönül verdiği takımda forma giymek için gün sayıyor. Fenerbahçe maçından sonra İstanbul'da kalan Yusuf Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturdu ve anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertliler, Yusuf Erdoğan için devre arasında Mehmet Ekici transferinde de gündeme gelen Aatıf Aatif Chahechouhe'yu bonservisi ile birlikte Trabzonspor'a verecek. Trabzonspor ile ufak tefek pürüzlerin kaldığı bu anlaşmanın an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu süreçte iki kulüp arasında Mehmet Ekici transferi nedeniyle yaşanan gerginlik de azalacak. Yusuf Erdoğan bu sezon 24 forma giyerken bunların 11'inde sahaya 11'de çıktı. Sadece 5 karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı. 

Spor Türkiye - Emrullah Taytan