Rumen takım FCSB'nin, Olimpiu Morutan'ın kontratındaki yer alan bonus maddesinden doğan anlaşmazlıktan ötürü Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ettiği belirtildi.

Galatasaray'ın yaklaşık 1 ay önce Ankaragücü'ne bonservisi ile gönderdiği Olimpiu Morutan için flaş bir haber gündmee geldi.

Rumen gazeteci Emanuel Roşu'nun haberine göre FCSB, Olimpiu Morutan konusu hakkında Galatasaray'ı FIFA'ya şikayette bulundu.

Haberde FCSB'nin, Olimpiu Morutan'ın kontratında bulunan Şampiyonlar Ligi maddesinden 1 milyon Euro Bonus hak kazandığı ve sarı kırmızılıların bu ücreti ödemeyi kabul etmediği ifade edildi.

Real Madrid Icardi için geliyor: İşte masadaki rakam Real Madrid Icardi için geliyor: İşte masadaki rakam

Sarı kırmızılılara 2 yıl önce gelen Olimpiu Morutan'ın kontratında Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması durumunda FCSB'ye 1 milyon Euro bonus ödeme yapılacağına dair bir madde olduğu ve Rumen takımının bu ücreti Galatasaray'dan talep ettiği belirtilidi.

Galatasaray'ın bahsi geçen rakamı ödemeyi kabul etmeyince FCSB'nin konuyu FIFA'ya götürdüğü ifade edildi. Cimbomun yapmış olduğu savunmada ise Morutan'ın gruplara kalmadan önce Ankaragücü'ne gönderildiği haberin ayrıntısında yer verildi.