Arsenal’ın yıldızı Mesut Özil Paris Saint-Germain maçı öncesi hakemin kartını imzaladı!
Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında Singapur'da Paris Saint Germain ile karşılaşan Arsenal'ın yıldızı ismi Mesut Özil ile maçın hakemi Nathan Chan arasında karşılaşma öncesi yaşanan diyalog sosyal medyayı salladı. Hakem, maç öncesi Mesut Özil'den imza isterken yıldız isim imzayı Chan'in sarı kartına attı.
Arsenal’ın yıldızı Mesut Özil Paris Saint-Germain maçı öncesi hakemin kartını imzaladı!
SÖZCÜ SKOR / DIŞ HABERLER Yeni sezon hazırlıklarını Singapur’da sürdüren Arsenal’da son günlerde tartışmaların odağı olan yıldız oyuncu Mesut Özil, takımının Uluslararası Şampiyonlar Kupası kapsamında Paris Saint-Germain ile oynadığı maç öncesi karşılaşmanın hakemi Nathan Chan ile girdiği diyalog ile sosyal medyaya damga vurdu.Maç öncesi seremoniye çıkmadan önce tünelde Mesut Özil’le konuşan Nathan Chan, yıldız 10 numaradan imza istedi. Maç öncesi hakemin bu isteğini geri çevirmeyen Mesut, imzayı Chan’in sarı kartına attı. Mesut Özil’in maç öncesi hakemin sarı kartını imzalaması ilginç bir görüntü ortaya çıkarırken, imzalı kartı gören tek isim 51’de PSG’den Lassana Diarra oldu!

Mücadeleyi Arsenal 5-1’lik skorla rahat kazandı. 64 dakika sahada kalan Mesut Özil, 13. dakikada takımını 1-0 öne geçiren gole de imza attı.

Kaynak Skor Sözcü