Ayancık Spor Mustafa Yağız’a emanet.

Daha önceden Ayancık Belediye Spor Kulübü'nde görev alan genç ve tecrübeli antrenör bu kezde Ayancık Spor için ter dökecek.

Atılan imzalar sonrası basına açıkalamada bulunan Yağız şu ifadeleri kullandı;

”Sözlerime Ayancıkspor kulübü başkanımız Taylan Övet’e ve değerli yönetim kurulumuza beni düşünüp bu göreve layık gördükleri için öncelikle teşekkür ediyorum. Yaklaşık 12 seneden bu yana alt yapı ve A takım seviyelerinde sayısız sporcularla çalışmış biri olarak böylesine gençlere önem ve değer veren kulüpte çalışmak benim için heyecan verici. Tek amacımız Ayancıktaki sporcularımıza iyi bir eğitim vererek kendilerine güvenen,disiplinli,kazanmayı,kaybetmeyi,paylaşmayı ve yardımlasmayı bilen iyi bireyler iyi insanlar iyi sporcular yetiştirmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım kulübümüze gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum”

Ayancık Spor yönetim kurulu başkanı Hasan Çelik ise yaptığı açıklamada; ” Ayancık spor kulübümüz yeni yüz yeni anlayış ile yola devam edeceğimiz genç dinamik ve çalışkan bir teknik adamla hedefimiz olan Ayancıktaki sporcuları kesfedip alt yapımızı güçlendirip kendi yetiştirdiğimiz sporcular ile üst liglerde mücadele etmektir. Bu konuda mustafa yağız hocamıza güvenimiz tamdır.'' ifadelerini kullandı.