İnter'in eski oyuncusu Emre Belözoğlu hakkında gazetede şu ifadeler yer aldı;

Kulübü için o kadar parlak bir dönem olmasa bile, onun harika tekniği her zaman Inter hayranlarının kalbinde kaldı. Emre Belözoğlu, 37 yaşında ama hala genç bir oğlanın ruhuyla ülkesinde oynamaya devam ediyor.
.
Emre Belözoğlu röportajda şu açıklamaları yaptı; 

37 yaşındayım ama sadece kimlik kartında. Zaman hızla geçiyor, ama harika hissediyorum. İstanbul Başakşehir ile üç büyükler seviyesinde olmak zor, ama sonuna kadar savaşacağız. Tipik Türk takımı değiliz, hala kazanmak isteyen gençlerin ve tecrübeli oyuncuların güzel bir karışımı var.

Emre Belözoğlu sözleşmesi hakkında şu ifadeleri kullandı;

Sözleşmem bitiyor ama 1 yıl daha yenileyeceğim. Sonra futbolu bırakabilirim.
.
Futbolu bırakınca Teknik direktör olmayı düşünüyor mu? sorusuna ise Emre Belözoğlu; 'Teknik direktörlük, tekrar antrenmanlara çıkmak beni heyecanlandırmıyor. Sportif direktörlük hayalim var. Genç futbolcular bulmak., alımlar-satışlar gerçekleştirmek istiyorum.' yanıtını verdi.

İdolü?

İnter'de Oriali vardı. Harika bir insan, örnek bir profesyoneldi. Kulübümde de böyle olmaya çalışıyorum.

İnter'e başka bir rolde dönmek ister mi?

Benim için bir rüya olurdu. Ama üzerinden çok yıllar geçti. Belki de beni unutmuşlardır. 

Cuper, Zaccheroni ve Mancini hakkında düşünceleri?

Hector olağanüstüydü, zor yıllardan sonra zihniyet değiştirdi. Ona çok şey borçluyum. Ve Zaccheroni, iyi teknisyen ve mükemmel insandı. Mancini ile aramızda çok güzel bir ilişki vardı ve ona teşekkür ediyorum çünkü takımdaki forma rekabetine rağmen çok oynamıştım.
.
Cengiz Ünder hakkında düşünceleri?

Cengiz Ünder çok genç ve çok yetenekli bir oyuncu. Gün geçtikçe de kendisini geliştiriyor. Roma'da daha da iyi olması için takım arkadaşlarının da ona katkı sağlaması lazım. Kendisini daha da geliştirdiği taktirde yakın zamanda Real Madrid, Barcelona, Manchester City ya da Bayern Münih gibi dünya kulüplerine transfer olabilir. Bunun içinde daha çok çalışması lazım.

Emre Belözoğlu açıklamalarını bu cümleler ile tamamladı.

Kaynak: Fotomaç
.