İtalya Serie A'da Inter'in geçtiğimiz Pazar günü Torino ile karşılaştığı maçta şok eden bir olay yaşandı.Torino'nun 1-0 üstün götürdüğü mücadele esnasında Inter forması giyen Antonio Candreva'nın kullandığı serbest vuruş bir güvenlik görevlisinin beline isabet etti.

Beline gelen şut sonrasında şiddetli bir ağrı hisseden güvenlik görevlisi, ilk etapta yaşanan olayın ne derecede önemli olduğunun farkına varmadı. Candreva'nın kullandığı frikiğin, güvenlik görevlisinin beline gelmesi sonucu görevlinin dalağının parçalandığı ortaya çıktı.

Candreva'nın şutunda dalgağına top gelen görevli, ağrı hissetmesinin ardından hastaneye kaldırıldı.Hastaneye kaldırıldığı anda ise görevlinin dalağından büyük bir problem yaşadığı doktorlar tarafından tespit edildi.

Şutun gelmesiyle dalağı parçalanan güvenlik görevlisi, acilen ameliyata alındı. Talihsiz görevlinin dalağının parçalandığı ve ameliyat ile dalağın alınması gerektiği ortaya çıktı.
Yapılan ameliyatta dalağı alınan stad görevlisinin durumu ameliyatın ardından kısa bir dinlenme süreci sonrasında normale döndü.Yaşanan bu olaydan sonra iki kulübün de görevliye ziyarette bulunduğu ve güvenlik detaylarının da yeniden gözden geçirileceği belirtildi.

Antonio Candreva veya Inter Kulübü ise durumla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Torino mücadeleyi Adem Ljajic'in attığı golle 1-0 kazanmayı başardı.Stad görevlisinin dalağını parçalayan Candreva, 59 dakika sahada kaldı. 59. dakikada oyundan çıkan Antonio Candreva yerini Rafinha'ya bıraktı.
.