Roma Kulübü'nün Cengiz Ünder'in sözleşmesini neden apar topar yenilemeye çalıştığı ortaya çıktı..

CENGİZ ÜNDER'E YENİ SÖZLEŞME

Cengiz Ünder'in maaşında iyileşme yaparak 1.9 milyon Euro yıllık sabit ücret ve artı bonuslarla 2 milyon Euro seviyelerinde yeni bir ücretlendirme yapacak olan sarı kırmızılıların bu planlamasının altından büyük takım korkusu çıktı..

DEV KULÜPLER TAKİPTE!

İngiltere ve Almanya'dan dev ekiplerin radarında olan 21 yaşındaki oyuncu için olan bu ilgilerin somut tekliflere dönüşmesinden endişe eden İtalyan idareciler, bu yüzden süreci hızlandırdı. Tottenham Kulübü'nün bir süredir takip ettiği futbolcu için geçen yaz döneminde 35 milyon Euro'yu gözden çıkardığına dikkat çekildi..

GUARDIOLA DA İSTİYOR

Pep Guardiola'nın Manchester City'si ve ismi verilmeyen ancak Almanya'dan olduğu belirtilen bir diğer önemli kulübün daha genç yıldızı kadrolarına katmak istedikleri iletildi..

Cengiz Ünder'in Roma'ya transfer olduktan sonraki gelişimi Çizme'de dikkat çekiyor. İlk aylarında kafası yerde dağınık bir görüntü çizdiği belirtilen futbolcunun, sonrasında önemli bir gelişime imza attığına dikkat çekiliyor. Oyun mentalitesini geliştiren oyuncunun İtalyancasını da ilerletmesi futbolunu ilerlettiği vurgulanıyor..

Şubat ayından sonra yükselişe geçen Cengiz'in, o tarihten bu yana 10 gol 6 asist üretmiş olmasının altı çiziliyor. Dikkat çekilen bir diğer mokta da takımda formayı kısa süre içerisinde kapması ve gelecekte daha iyi işlere imza atabileceğini göstemesi. .


Kaynak:Milliyet