İftar yemeğine, Fenerbahçe Spor Kulübü yeni başkanı Ali Koç da katıldı. Başkan Fikret Orman dışında Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz ve diğer Süper Lig ekiplerinin başkanları iftar yemeğinde yer aldı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un Kulüpler Birliği Vakfı başkanı aynı zamanda Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın yanında oturması dikkat çekti. Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe başkan düzeyinde katılım sağladı

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ ile TFF başkanvekili Servet Yardımcı aynı sırada yer aldı

Ali Koç: "Fikret başkana çok teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için. Bu toplantıları daha sık yapmamız lazım. Arkadaşlar biz yola çıktığımızdan beri aynı şeyi söylüypruz. Sahada kora kor mücadele ama dışarıda yapıcı rekabet. Burada marka değerini yükseltmek amacımız. Size garip gelenler, bana norma geliyor"

SAHADA KORA KOR REKABET SAHA DIŞI YAPICI REKABET

Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe’nin Kulüpler Birliği Vakfı organizasyonuna başkan düzeyinde katılmasının hatırlatılması üzerine Ali Koç, “Yola çıktığımızdan beri aynı şeyi söylüyoruz. Sahada kora kor rekabet, saha dışı yapıcı rekabet. Niçin yapıcı rekabet? Hepimizi ilgilendiren bir konu. İşin değerini, seyir zevkini, marka değerini arttırmak, dünyada daha tanınır hale getirmek için hepimizin birbirimizle konuşabilir olmamız lazım. Size garip gelen şeyler bana normal geliyor” diye konuştu.