Süper Lig'in transferdeki hareketli takımlarından Galatasaray ve Fenerbahçe, bu seferde transferde birbirlerine rakip oldular. İki takımında hedefi Lazio'da forma giyen Stefan Radu.

İki takım da Barcelona'nın kadrosunda düşünmediği ve Dünya Kupası'na attığı 3 kritik golle damgasını vuran 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper Yerry Mina ile ilgilenmiş olsa da, bu transferin maliyeti Süper Lig boyutlarını aşıyor. Özellikle Fenerbahçe'nin her ne kadar Yerry Mina transferinde ısrarcı olsada genç oyuncunun Cenk Tosun'un da forma giydiği İngiliz ekibi Everton'a gitmesi bekleniyor.

Basında yer alan habere göre; Ahmet Çalık ve Lionel Carole'la yollarını ayırması beklenen Galatasaray, rotayı Lazio'da forma giyen Stefan Radu'ya çevirdi. Fenerbahçe de 31 yaşındaki Rumen savunma oyuncusu için İtalyan ekibiyle temasa geçti.

Fakat bu transferde İstanbul devlerinin önünü tıkayan bir detay var. Stefan de Vrij'i Inter'e kaptıran Lazio, Radu'yu da kaybetmek istemiyor.

Hem sol bek hem de sol stoper olarak görev alabilen Radu, 11 sezondur formasını terlettiği Lazio ile 309 maça çıktı, 80 sarı ve 4 kırmızı kart gördü.

Kaynak - Sabah