Ersun Yanal'ın göreve geldikten bir hafta sonra kendisini ve vatandaşı Yassine Benzia'yı kadro dışı bıraktığını söyleyen Cezayirli Islam Slimani, "Gelişinden bir hafta sonra bize artık antrenman yapamayacağımızı çünkü kiralık oyuncular olduğumuzu söyledi. Bunun üstesinden gelemedik. Bugün bile bize neden bu şekilde davranıldığı benim ve Benzia için hâlâ net değil. Nedenlerin sportif olmadığı açık çünkü futbol hakkında konuşacaksak, en iyiler bizdik." ifadesini kullandı.

MONACO'YA TRANSFERİ HAKKINDA

Monaco'ya transferinin sürpriz olmadığını ve Fenerbahçe'de geçirdiği sıkıntı günlerin kendisini hırslandırdığını vurgulayan Cezayirli forvet, "Monaco'ya transferimin tesadüf olmadığını kanıtlamanın bir yolu oldu. Futbola başladığımdan beri yeteneklerime daima güvendim. Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonraki dönüş cesaretimi kırmadı. Bazı insanlar Monaco'ya gittiğime şaşırdı, ben şaşırmadım." diye görüş bildirdi.

MONACO PERFORMANSI

Tescil edilen Fransa Ligi'nde 18 maça çıkan ve Ben Yedder ile iyi bir ikili oluşturan Slimani, Monaco formasıyla 9 gol 7 asistlik performansıyla dikkat çekti.

Kaynak : Mynet