Kerim Alıcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Sözlerine Pendikspor maçında sakatlandığı anı anlatarak başlayan Kerim Alıcı, "61. dakikada oyuna dahil oldum. 82'de kafa topuna çıktım. Gözümü açtığım an hasteneydim. Geçici bilinç kaybı yaşadım. Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer örnek bir davranış sergiledi. Sinan Hocama çok teşekkür ediyorum" dedi.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Hedeflerinin bu sezon 1. Lig'de şampiyonluk olduğunu söyleyen Kerim, "Altınordu olarak kaliteli bir kadroya sahibiyiz. Sezon öncesi hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. 1-2 haftadır iyi bir oyunumuz var. Takım içerisinde coşkumuz ve arkadaşlığımız çok iyi. Adaptasyon sürecini atlattığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM

Hedeflerinden bahseden 21 yaşındaki futbolcu, "Geçen sezon uzun bir sakatlık sürecim oldu. Yüzde yüz performansıma ulaşmama çok az kaldı. Öncelikle hedefim takımımı Süper Lig'e çıkartmak. Bireysel hedefim ise Çağlar, Cengiz ve Barış gibi kulübümü A Milli Takım'da, Avrupa'da ve ülkemizin önemli kulüplerinde temsil etmek. Benim de hedefim Altınordu'yu en güzel şekilde temsil etmek ve A Milli Takım forması giymek. " diye konuştu.

HATAYSPOR MAÇI YORUMU

Hatayspor maçı hakkında da öngörülerde bulunan Kerim, "Hatayspor iyi bir takım. Kazanmak için Hatay'a gidiyoruz. Bir galibiyet bizi ligde rahatlatacaktır. Ben bu galibiyetle birlikte seri yakalayacağımızı da düşünüyorum. Hedefimiz Hatayspor deplasmanında mutlak 3 puan" açıklamasında bulundu.

BARIŞ ALICI SÖZLERİ

Kardeşi Barış'ın Fenerbahçe'de başarılı olacağına inandığını belirten Kerim Alıcı, "Biz Barış'la beraber büyüdük. Bu sezon bir ayrılık oldu. Ama devamlı konuşuyoruz. Ailemizden gelen sporcu kimliğimiz var. Annem ve babam emekli beden eğitimi öğretmeni. Bu sezon bir ayrılık oldu. Barış'la oynadığımız zaman rakipleri daha kolay eksiltebiliyorduk. Ben de Barış'la oynarken kendimi rahat hissediyordum. Barış, Fenerbahçe'de sezona güzel bir başlangıç yaptı. Oynadığı maçlarda defans arkasına koşuları güzeldi. Fenerbahçe büyük bir camia, ben Barış'a güveniyorum. Yüreğim Barış'la birlikte atıyor. Fenerbahçe'de başarılı olacaktır. Umarım süre de almaya başlar" şeklinde konuştu.