Lokomotiv Moskova'daki Manuel Fernandes krizi giderek derinleşiyor..

Milliyet'in haberine göre; daha önce antrenmanlarda bilerek kötü performans gösterdiği iddia edilen Portekizli yıldız ile menajeri Paulo Barbosa'dan yeni açıklamalar geldi..

Önceki açıklamalarında Rus kulübünün kendilerinden maaş indirimi isteğini ve bu teklifi kabul etmeyeceklerini söyleyen Barbosa, oyuncusuyla ilgili bu defa çok daha net ifadeler kullandı:.

"Bazı nedenlerden ötürü Lokomotiv, Fernandes'in sözleşmesini uzatmak istemiyor. Biz de buna karşılık ne istediklerini soruyoruz. Ancak buna da cevap alamıyoruz. Şu an için şunu söyleyebilirim ki eğer yeni anlaşma için şartlar sağlanamazsa biz de başka takımlarla transfer görüşmelerine başlayacağız.".

"Manuel, son yaşanan gelişmeler karşısında hayal kırıklığına uğramış olsa da kontratı devam ettiği müddetçe tüm profesyonelliğiyle çalışmaya devam edecek.".

"Lokomotiv artık kendisine güvenmediği için ara transfer döneminde de yeni bir kulüple anlaşması da ihtimal dahilinde. Dolayısıyla ocak ayında takımdan ayrılabilir. Ağustos'un son gününe kadar bazı kulüplerle transfer görüşmelerimiz oldu ancak bunlardan herhangi bir sonuç çıkmadı..

Eğer Lokomotiv, kendisini istemiyorsa "Manuel'in de önündeki fırsatları değerlendirmeye hakkı va Kulüp yönetimi, Manu'nun 4 milyon euroluk maaşından %40'lık indirim istiyor.".

"Oysa Farfan ve Höwedes de aynı maaşı alıyor. Manuel'in onlardan ne eksiği var?".

Manuel Fernandes'in Lokomotiv Moskova'dan ayrılması halinde yaz transfer döneminde de adının sıkça geçtiği eski kulübü Beşiktaş'a dönme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu da gelen bilgiler arasında.