Real Madrid'de Marcelo için veda töreni gerçekleştirildi.

Real Madrid tarihinin en çok kupa kazanan futbolcu konumunda olan Marcelo törende gözyaşlarını hakim olamazken, "Kendimi sadece futbol oynamaya adadım. Eşime teşekkür etmek istiyorum çünkü o, futbola başladığımdan bu yana hep yanımdaydı. Bugün neysem, hepsi onun sayesinde" diye konuştu.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ise Marcelo'ya, "Büyük kaptanımıza veda ediyoruz. Real Madrid tarihinin en çok şampiyonluk kazanan oyuncusunda bahsediyoruz. Marcelo, tüm hayallerini gerçekleştirdin. Hiç şüphesiz, futbol tarihinin en iyi beklerinden birisin" ifadesinde bulundu.

"Dünyanın en büyük kulübünde oynadım. Bu bir veda değil çünkü Real Madrid'den ayrılmayacağımı hissediyorum" diye söyleyen Marcelo, futbola devam edeceğini ifade etti. "Emekli olmayı düşünmüyorum. En azından şu an için değil. Hala üst seviyede oynayabileceğini düşünüyorum. İleride Real Madrid ile karşılaşmak mı? Problem olmaz. Madrid taraftarıyım ama aynı zamanda büyük profesyonelim" dedi.

"Türkiye'de mi oynayacaksın?" yönetilen soru üzerine, Marcelo; "Bilmiyorum. Geleceğim ile ilgili bir karar verdiğimde belki Instagram'da açıklarım (gülüyor)" cevabında bulundu.

KAYNAK: NTV SPOR