A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda La Liga ekibi Celta Vigo'ya transfer olmadan önce Trabzonspor'da forma giyen genç milli oyuncu Okay Yokuşlu'yu İtalyan devi Inter'e önerdiğini açıkladı.

Okay Yokuşlu'yu Celta Vigo öncesinde Inter'e önerdiğini kaydeden deneyimli teknik adam, "Okay Yokuşlu'yu Inter'e tavsiye ettim ancak artık çok geç olmuştu, Celta Vigo ile anlaşmaya varmıştı. Çok iyi bir orta saha oyuncusu. Stuttgart''ın orta sahasında oynayan 20 yaşındaki Berkay Özcan da öyle" dedi.

"SRNA AYNI RONALDO GİBİ"

Shakhtar Donetsk'dan Cagliari'ye transfer olan Hırvat sol bek oyuncusu ve bir dönem beraber çalıştığı Srna için de konuşan Lucescu, "Srna aynı Ronaldo gibi, kendisine çok iyi bakıyor. Fiziksel olarak kusursuz bir oyuncu, herkesten fazla koşabilir. Başlangıçta belki zorluk yaşar ancak iyi bir iş ortaya koyacaktır" ifadelerini kullandı.

Lucescu ayrıca, Galatasaray'dan ayrılarak Genoa'ya imza atan Koray Günter'i de takip ettiğini belirterek; "Günter'in oyununu görene kadar bekleyin. Criscito onun ile ilgili bana çok olumlu şeyler söyledi" diye konuştu.

Kaynak - Sporx