Son yıllarda transfer piyasasını alt üst eden Çin Ligi'nden Beşiktaş'ın Portekizli süperstarı Ricardo Quaresma'ya inanılmaz teklif geldi. Bir Çin ekibinin Quaresma'ya teklifi: 3 Yıllığına 27 milyon Euro.

Atılıma geçen Çin 2. Ligi'nden bir kulüp, bu çılgın rakamla Quaresma'nın aklını çeldi. Ünlü oyuncu müthiş öneriye 'varım' dedi. 

Siyah-Beyazlılara bonservis bedeli içim 6 milyon Euro teklif edildi. Başkan Fikret Orman, bu ücreti 10 milyon Euro'da diretiyor.

Habertürk gazetesinin haberine göre, Beşiktaş yönetiminin iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü isimlerden biri olan Ricardo Quaresma'ya çok cazip bir teklif geldi.

Kartal'dan iki yıllık sözleşmesi karşılığında 3 milyon 850 bin Euro kazanacak olan Portekizli oyuncuya senelik 9 milyon Euro teklif geldi.

Çin 2. Ligi'nde yer alan ve adı gizli tutulan bir kulübün, 35 yaşındaki Quaresma'ya yıllık 9 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif sunduğu, bu çılgın rakam üzerine Portekizli yıldızın da öneriyi kabul ettiği öğrenildi.

Çinlilerin bonservis bedeli olarak Beşiktaş'a 6 milyon Euro teklif ettikleri, başkan Fikret Orman'ın ise bu rakamı az bulduğu bildirildi. Bu teklifi geri çeviren Orman'ın 10 milyon Euro istediği öğrenildi.

Futbol hayatının son yıllarında gelen bu astronomik teklifi kaçırmak istemeyen Quaresma'nın, Dünya Kupası sonrasında Beşiktaş ile masaya oturup kendisine anlayış gösterilmesini isteyeceği bildirildi.