NTV SPOR'da yer alan haberde;

Beşiktaş'ın eski Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Al Nassr'dan ayrılabilir.

Bir süredir takımdan ayrılmak istediği bahsedilen Brezilyalı yıldız için Suudi Arabistan medyasından yeni haberler gündeme geliyor.

Almowaten ve Al Kas'ta bulunan haberde Anderson Talisca'nın menajeri, Al Nassr başkanıyla görüşme gerçekleştirmek çin iki gün içinde Riyad'a gelecek.

Anderson Talisca'nın kontratını feshederek kulüpten ayrılmak istediği ifade edilirken görüşmenin detayıda bu olacak.

Diğer taraftan  taraftarlar çıkan haberlerden sonra Talisca'nın ayrılma ihtimaline karşı sosyal medyada hoşnutsuzluklarını yoğun bir şeikilde belirtiyorlar.

İsmi sık sık  Beşiktaş ile geçen Talisca için Başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamada yılıdz isme açık kapı bırakmıştı.

AHMET NUR ÇEBİ, NE SÖYLEMİŞTİ?

"Taraftarı mutlu edebilecek her şeyi yapmaya hazırız. Ancak getirdiğiniz oyuncunun maaşını ödeyemediğiniz zaman getirdiğiniz futbolcuya da zarar, kulübe de zarar, taraftara da eziyet. Dolayısıyla Talisca eğer Beşiktaş'ın bütçesine uygun tarzda oynamak isterse ben de koşar gider onu sırtımda buraya getiririm. Ama olmayacak duaya bugünden amin demem. Talisca'nın gelmesini isterim. Benim siyasi, mali, ticari politikalarımla olacaksa başım gözüm üstünde yeri var. Olmayacaksa Allah yolunu başka kulüplerde açık eylesin."