3 Lig 1. Grup’ta haftanın maçı Tire 1922 ile Trabzon Hekimoğlu arasında oynandı. Zorlu karşılaşmada taraflar sahadan 1-1’lik eşitlike ayrıldı. Ev sahibi Tire 1922 puanını 27’ye yükseltirken, konuk ekibin puanı da 32 oldu. 

Gözlemci Murat Türker’e Saldırı

Karşılaşmanın sona ermesiyle beraber protokol tribünü karıştı. Trabzon Hekimoğlu kafilesi ile beraber Tayfur Çiçek Stadı’na gelen bordo mavili yöneticiler ve onların misafirleri, karşılaşmanın gözlemcisi Murat Türker’e saldırdı. Mücadelenin diğer gözlemcisi Gülay Güneş de saldırıda arada kaldı. Yumruk ve tekmelerle bir anda yerde kalan Murat Türker’in yardımına emniyet güçleri ve ev sahibi takım yetkilileri koştu. Yüzünde kanama meydana gelen Murat Türker, saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Maçın ardından kamera kayıtlarını izleyen gözlemci ve temsilciler uzun süre stadyumdan ayrılmadı. 

Görüntüler İzlendi

Trabzon Hekimoğlu taraftarlarının stadın dışında uzun süre beklemesi sebebiyle hakemler ve federasyon yetkilileri uzun süre soyunma odasından çıkamadılar. Stadyum görüntülerinin kendilerine ulaşmasının ardından raporlarını yazan yetkililer ve hakemler, bordo mavili taraftarların dağılmasıyla birlikte stadyumdan ayrılabildi. Emniyet ve özel güvenlik görevlileri bu esnada aldıkları geniş güvenlik önlemi dolayısıyla, Tire’de bulunan bordo mavili taraftarlarla hakem heyeti ve ev sahibi tarafarlar karşı karşıya gelmedi. Uzun süre hakemin çıkışını bekleyen bordo mavili taraftarlar bu bekleyişin ardından stadyum çevresinden dağıldı.