Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, yürütülen transfer çalışmaları ve takımdaki oyuncuların durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Nazifoğlu'nun sözlerinden öne çıkanlar:

*Riekerink ilk geldiğinde büyük dokunuş yapamazdı, şimdi hünerlerini gösteriyor. Riekerink futbolu iyi biliyor. Taraftarlarımızın en ufak bir şüphesi olmasın. Ben kendisine inanıyorum.

*Bruma bizim çocuğumuz. Taraftarımız emin olsun. Kendisi kesinlikle bizde kalacak. Öyle 10 milyon Euro'lara bırakacak değiliz.

*Takımdan ayrılacak oyuncular mutlaka olacak. Bazı kişilerli yollamamız gerekiyor ki yerine oyuncu alalım.

*Orta sahaya ve forvete oyuncular alacağız. Şu son günlerde yaşanan olaylar durumumuzu biraz etkiledi ama engellemedi. 3 oyuncu almayı düşünüyoruz.

*Sneijder bize kalacağını ve takımda mutlu olduğunu söyledi. Sneijder'i tüm maçlarda kaptan çıkardık. O da performansıyla cevabını verdi. Aynı şekilde Muslera da bizim kalecimiz ve kalacak.

*Dursun Özbek ve Mehmet Özbek'le, Riekerink'in raporunu görüştük. Gidecekleri belirledik ve Danimarka'ya götürmeyeceğiz.

*Lucas Leiva ilgilendiğimiz futbolculardan biri. Başka oyuncular da var. Onlardan birisini alacağız.

*Denayer'i almak elimizde değil, kulübü var. Manchester City, bırakırsa bize gelmek isteyecektir. Ne biz ne de Riekerink buna hayır der

*Yeni moda çıktı, futbolcu gitmek istiyormuş. Koşulları vardır, yerine getir git. Gitmek istiyorsa para getirecek. Dzemaili gitmek istiyorsa son yılki maaşını getirecek, gidecek. Bunu Dzemaili için değil genel olarak söylüyorum