Galatasaray'da farklı Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası düşünülen operasyon, Avrupa yarışını etkilememesi için sezon sonuna ertelendi.
Teknik direktör Igor Tudor'un isteği doğrultusunda takım içinde radikal hamleler yapmayı planlayan başkan Dursun Özbek, haziranı bekleme kararı aldı. Avrupa Ligi'ne gitme şansını tehlikeye sokmamak için kadro dışı bırakma operasyonundan şimdilik vazgeçen Özbek ve ekibi, para cezaları verip krizi geçiştirmeyi düşünüyor.

SNEIJDER VE DE JONG'A PARA CEZASI YOLDA
Başta Portekizli yetenek Bruma olmak üzere, Tudor'la sorun yaşayan Hollandalı yıldız Sneijder ve De Jong'a ağır para cezası verilmesi planlanıyor.
Kulüpte bir süredir konuşulan ve büyük gürültü kopartması beklenen neşter ise haziran ayında vurulacak.

5 FUTBOLCU GİDİYOR
Sözleşme imzalamaya yanaşmayan Bruma'nın iyi bir rakama satılması, yıllık 5 milyon Euro ücreti sorun olan ve Tudor'la yıldızı barışmayan Sneijder'ın ile vatandaşı De Jong'un da elden çıkarılması bekleniyor. Bu üç oyuncunun yanı sıra Trabzon'dan alınan ancak hiçbir katkı sağlayamayan Luis Cavanda da gönderilecek. Sözleşmesi sona eren Chedjou'nun yerine ise iyi bir stoper transfer edilecek.

SELÇUK VE SABRİ DE TOPUN AĞZINDA
Dev operasyon yabancılarla sınırlı kalmayacak. Kaptanlık meselesi nedeniyle birbirlerine küs olan Selçuk ve Sabri için de tehlike çanları çalmaya başladı. Tudor'un 'kalırsa yararlı olur' raporu vermesine rağmen son yaşananlar Sabri'nin durumunu etkiledi. Taraftarın vereceği reaksiyonu da düşünen yönetim, Sabri kararını yaza bıraktı.
Gelecek sezon 2.9 milyon Euro kazanacak olan Selçuk İnan'dan da ya yıllık ücretini düşürmesi ya da kendisini isteyen bir kulüp varsa teklif getirmesi istenecek.

YÖNETİM TOPLANIYOR
Kasımpaşa yenilgisinin ardından soyunma odasına inip oyuncuları azarlayan, önceki gün de Florya'ya giderek Igor Tudor'la görüşen başkan Dursun Özbek, bugün yönetim kurulunu topluyor.
Bazı oyuncularla Tudor arasındaki problemlerin görüşüleceği toplantıda, özellikle Bruma'nın hocasına yaptığı saygısızlık masaya yatırılacak.

Haberler.com