Galatasaray'lı yöneticilerin transfer sezonunda forvet transferi yapacaklarını açıklamış ancak forvet oyuncusunun kadrosuna katamamış olmasının yankıları sürerken, Asbaşkan Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim'le aralarının bozuk olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Fatih Terim'in 4-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti sonrası sarf ettiği sözler yönetime bir eleştiri olarak değerlendirilirken, tecrübeli teknik adam ile Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak'ın arasının açıldığı iddia edildi.

Hürriyet'e özel bir açıklama yapan Albayrak, bu iddiaları kesin bir dille reddetti.

Tecrübeli yönetici, "Dünya bir araya gelse Fatih Terim'le aramız bozulmaz. Bizim aramızda problem, sorun olmaz. Biz kader birliği yaptık. Sonuna kadar da yapmaya devam edeceğiz. Her an iletişim kuruyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Hepimiz Galatasaraylıyız." şeklinde konuştu.

Forvet transferini çok istemelerine rağmen gerçekleştiremediklerini belirten Albayrak, "Bizler bu görevi layığı ile yapmaya çalışıyoruz. Aynı zaman da bizler de iyi bir Galatasaray taraftarıyız. Fatih Hocam ile birlikte Galatasaray'ı 22. şampiyonluğuna ulaştırmak için uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Sarı-Kırmızılılar, milli aranın ardından Süper Lig'de 4'te 4 yaparak liderlik koltuğunda bulunan Kasımpaşa'yla karşılaşacak.