Galatasaray Kulübü, 2021 yılı olağan genel kurul toplantısında söz hakkı alan Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Kerem Aktürkoğlu' ve Taylan Antalyalıdan söz etti.

Galatasaray Kulübü eski başkanı merhum Mustafa Cengiz ile gece gündüz sarı-kırmızılı takım için çalıştıklarını belirten ve kendi süreçlerinde yaptıkları birçok projeyi anımsatan Albayrak, Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı transferinden de bahsetti.

Albayrak, "Başkanım ilk ameliyattan çıktığında, gözlerini ilk açtığında, ‘Abdurrahim, bankaları ne yaptın?’ dedi. Öyle bir Galatasaraylı başkandı. 3,5 yıl içerisinde yaptıklarımız var ancak hatalarımız da tabii ki vardır. Zaman zaman eleştiri alıyorum. Bütün eleştirilere saygım sonsuzdur. Boynum kıldan incedir ama unutmayalım ki Kerem Aktürkoğlu’nu Erzincanspor’dan alışımın hikayesini anlatsam, şaşırırsınız. Çok iyi takip ediyordum. Erzincanlı olan genel müdür yardımcımı Erzincan'a gönderdim. Kerem’i kafaya koymuştuk. Bütün Galatasaraylıların gurur duyduğu bir sporcu. Galatasaray geleceğine çok büyük bir katkısı olacak. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Bir Taylan Antalyalı olayı vardı, çok büyük kulüpler devreye girmişti. İnşallah Taylan çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bugün barış içerisinde geçmesini dilediğimiz mali kongrenin bütün Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: NTV SPOR