UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tek temsilcimiz Galatasaray, D Grubu ilk maçında Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı konuk etti.

Sarı-Kırmızılılar, 44 bin kişilik taraftarının da müthiş desteğiyle Lokomotiv Moskova karşısında resital sergiledi. 9. dakikada Gary Rodrigues, 67. dakikada Eren Derdiyok ve 90+4'te Selçuk İnan'ın penaltıdan attığı gollerle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Aslan, ilk maçlar sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Mücadelenin ardından Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Albayrak'ın açıklamaları:
"Çok iyi hazırlandık, söylemiştim sürprizlerimiz olacak diye, bir sürprizimiz de bu. Rakiplerimiz de berabere kaldı. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız, iyi bir avantaj."

"Her zaman taraftar haklıdır. Taraftarlardan özür diliyorum. 1 değil, 2 transfer yapacağız dedik, o anda hesaplar öyleydi. Sonra evdeki hesap çarşıya uymadı. Alacağımız oyuncuda 25 milyon euro gibi bir ceza riski vardı, o riske giremezdik."

"İnşallah Ocak ayında, hocamızla bugün de konuştuk, bir santrafor transferi yapacağız."

"Muhteşem taraftarımız vardı. Sesimiz yok dikkat ederseniz, devre arasında tribünleri dolaşıp, susmak yok 2. devre dedim, takımı da ateşlediler. 3 de olurdu, 5 de olurdu aslında."

"Bizim hayallerimiz hep büyüktür, hocamızla çok büyük işler yapacağız inşallah. Sabah 9'da Galatasaray ile ilgili toplantılar yaptım, bu saate kadar geldik, yarın da Cumhurbaşkanımıza gideceğiz Ankara'ya Galatasaray için."