Galatasaray eski başkanlarından olan ve Mayıs ayı seçimlerinde adaylar arasında ismi geçen Adnan Polat, 17 Nisan Salı günü öğleden sonra düzenleyeceği basın toplantısı ile sessizliğini bozacak.
2011 yılında görevi bıraktıktan sonra sarı-kırmızılı kulübün tüm organizasyonlarından uzak duran Adnan Polat'ın son mali genel kurulda kendisi için olumlu sözler kullanılmasından sonra geri dönebileceği iddia ediliyor. Adnan Polat'ın kendisine ait olan Piyalepaşa İstanbul İnşaat'taki basın toplantısında adaylığını mı açıklayacağı, yoksa herhangi bir adaya destek olacağını mı duyuracağı merakla bekleniyor.
Adnan Polat, salı günü resmen açıklıyor!
Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, 17 Nisan Salı günü düzenleyeceği basın toplantısıyla uzun süren sessizliğini bozacak ve şok açıklamalarda bulunacak.

YORUM EKLE
1
Neymar'ı geçti, sırada De Bruyne var!
2
Trabzonspor'a Aykut Demir şoku!
3
Kocaman'dan Sivas Uyarısı !
4
Kocaman, 'Algıları Yıkamam' !
5
İspanyollar Devreye Girdi !
6
Burak Ve Yusuf Yazıcı'da Son Durum !
7
Maç Sonuna Damga Vuran O Görüntü !
8
Süper Lig'de Flaş Ayrılık !
9
Denizli'de Kazanan Çıkmadı !
10
Kasımpaşa Seriye Bağladı !
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER