Galatasaray Kulübünün ikinci başkanı olan Cengiz Özyalçın Galatasaray-Gaziantep mücadelesi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TERÖRÜ KINIYORUZ

Bu akşam saat 19:00 Türk Telekom Arena'da Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ettikten sonra basın toplantısında dün akşam Vadofane Arena'daki hain terör saldırısını kınayarak, "Dün akşam Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra yaşanan acı olayı, Türkiye'nin bir daha böyle bir saldırıyı yaşamamasını diliyorum. Bugün Galatasaray ve Gaziantep takımları, seremonide terör saldırısını kınayan bir davranış içerisindeydi. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adına bu olayları şiddetle kınıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Cengiz Özyalçın Süper Lig'in 25. haftasındaki şampiyonluk adayları daha net görülecektir. Özyalçın: "Bizim de 25.inci haftadan sonra daha kolay mücadelelerimiz olacağını düşünüyorum. Galatasaray bugünkü maçı adeta tipik bir lig maçı şeklinde sahadaydı. Galatasaray büyük bir takım ve her maça kesinlikle kazanmak için çıkar. O nedenle ben öncelikle oyuncularımızı kutluyorum. Kazanmak güzel bir şey. Taraftarlarımıza armağan olsun."

TERÖR SALDIRISINI LANETLEDİ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır da düzenenlenen basın toplantısında terör saldırılarını lanetleyerek, "Gerçekten oyuncuların beraberce seyircileri selamlaması, teröre rağmen birlik ve beraberliğin devam edeceğini simgeledi.

Terörü lanetliyoruz. İnşaallah bir daha böyle bir olayla karşı karşıya kalmayız. Selçuk İnan'ın polis kardeşimizi seyircilere götürmesi çok güzel ve unutulmaz bir hareketti. Selçuk İnan'ı da bu inceliğinden dolayı özellikle kutluyorum." şeklinde konuştu.

Konuşamsına devam eden Alaçayır; bu akşamki mücadelenin ikinci yarısı gerçekten kendilerini ortaya koyduşar bunun içinde Galatasaraylı futbolcuları ayrıca kutluyorum. Güzel bir sonuç aldık ve umuyoruz ki böyle de devam eder.