Galatasaray Kulübü'nde artık kongre için geri sayım başlarken, gözler adayların listelerine çevrildi. Başkan adayları arasında en şanslı isim olarak gösterilen Dursun Özbek de listesine son şeklini verdi.  

Dün listesiyle ilgili son çalışmalarını yapan Dursun Özbek'in kesinleşmiş listesi şöyle: Cüneyt Tanman, Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Tayfun Demir, Alper Narman, Ural Aküzüm, Murat Akay, Ali Yüce Ocaklı, Can Topsakal, İsmail Sarıkaya, Selim Arda Üçer, Murat İlbak.

Florya'nın sorumlusu Cüneyt Tanman olacak!

Dursun Özbek'in eski kaptan Cüneyt Tanman'ı, Florya'dan sorumlu tutacağı belirtildi. Tanman, mevcut yönetici Abdurrahim Albayrak gibi sarı-kırmızılı futbolcularla diyalog halinde olacak ve onların sorunlarını çözmeye çalışacak.

Öztürk'ten sonra Cengiz de çekildi

Adnan Öztürk'ün ardından Mustafa Cengiz de adaylıktan çekildi.Listeler bugün verilecek.

Galatasaray'da Nisan ayı başında başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz adaylıktan çekildi. Cengiz, "Mevcut konjonktürde yerleşik mental statükonun alt edilmesi için gereken refleksin oluşmadığını da gördük. İş bu nedenlerle kulübün selameti ve dirliği adına adaylıktan çekiliyorum" dedi.

Bu arada Galatasaray'da başkan adayları Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran Yönetim, Denetleme, Sicil ve Disiplin Kurulu'nu barındıran 44 kişilik listelerini bugün 18:00'e kadar Divan Başkanlığı'na teslim edip adalıklarını resmileştirecekler.


*SABAH