Fatih Terim'in geri dönüşünün ardından, geçen şampiyonluklarda önemli rol üstlenen Abdurrahim Albayrak'ı da yönetime kazandırmak isteyen Dursun Özbek ile muhalefet sıkı bir yarış içine girdi. Özbek cephesi, aday olacağı söylenen Duygun Yarsuvat'ı vazgeçirmek için çalışıyor.

Galatasaray, en büyük sorunlar arasında gördüğü teknik direktör konusunu Fatih Terim gibi güçlü bir formülle çözdü ve iş son olarak 20 Ocak'taki seçimli genel kurula geldi.
Kulüpte büyük hareketlilik yaşanırken, adaylar ve gruplar arasında Abdurrahim Albayrak savaşı çıktı. Terim'in gelişinden sonra ona en yakın isimlerden biri olan Albayrak'ı listesine almak isteyen başkan Dursun Özbek, beklemediği bir gelişme ile karşı karşıya kaldı. Çünkü şu an muhalefetin üzerinde hemfikir olduğu tek isim olarak ön plana çıkan Duygun Yarsuvat'ın da seçim kozları arasında Abdurrahim Albayrak yer alıyor. Üstelik Duygun Yarsuvat'ı ikna projesinde yer alan eski başkan ve yöneticiler de Abdurrahim Albayrak'a en yakın isimler arasında bulunuyor.
Bu durum, Özbek'in Albayrak hamlesini sonuçsuz bırakabilir. Albayrak, geçtiğimiz dönemlerde 4 kez yönetime girerken hepsinde de şampiyonluk yaşamıştı. Bu nedenle görünen o ki seçimin en önemli hamleleri arasında Abdurrahim Albayrak ismi geçiyor.


Kaynak; Milliyet