Hollandalı futbolcunun sezonun ikinci yarısını Florya’da geçireceği neredeyse kesinleşti, ancak sezon sonu için çanlar çalıyor.

Önceki gün İstanbul’a gelen Sneijder’in menaceri Guido Albers, medyaya verdiği röportajda bu ziyareti, “Sneijder’in bebeğini görmeye geldim. Wesley burada çok mutlu ve kalacak. Çin’den de teklif gelmedi” sözleriyle açıklamıştı. Albers ayrıca Sneijder’in bir sponsorluk işiyle ilgilendiğini söyledi.

Perde arkası çok farklı

Ancak işin perde arkası bu söylemden oldukça farklı. Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamayı yönetimle yaptığı görüşmede tekrarlayan Albers, 12 Şubat’ta UEFA’nın vereceği kararı beklediğini belirterek, “Eğer Avrupa’dan men cezası gelirse, Sneijder’in kariyeri zarar görür. Önümüze bu cezadan sonrası için somut bir şey koyamazsanız, onu buradan götürmek zorunda kalırım. Sneijder’e de sezon sonunda 7.5 milyon Euro verecek çok kulüp var. Kontrat yenileme döneminde de kulübün vizyonuyla yakından ilgilendiğimizi söylemiştik. Görüşümüzde değişiklik yok” ifadelerini kullandı.

Son maçta buz kesti

Kastamonu maçında 90 dakika yedek kulübesinde oturan Sneijder, soğuktan donmamak için battaniye ve atkıya sarılınca ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Taraftarlar sosyal medyada, “Wesley oynamayacaksa niye kadroda” demekten kendilerini alamadılar.

kaynak:
 fanatik