Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar start aldı.

Sarı Kırmızılı takımda kadroya katılması planlanan oyuncular için izleme komitesinin vereceği rapor bekleniyor.

Başkan Burak Elmas ve yönetimi, takımdaki maaş bütçesini azaltmak adına ayrılması beklenen oyuncular için çalışmalar yaparken, Galatasaray'a flaş bir transfer teklifi geldi..

İşte flaş gelişmenin ayrıntıları....

Sarı Kırmızılı kulübün genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na, Almanya Ligi takımlarından Wolfsburg'un talip olduğu öne sürüldü.

22 yaşındaki oyuncu için resmi girişimlere başlayan Yeşil Beyazlı kulübün yetkililerinin milli arada İstanbul'a geleceği de belirtiliyor.

Öte yandan milli futbolcunun Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, Sarı Kırmızılı yönetimin Kerem için kapıyı en az 10 milyon Euro'dan açmayı planladığı ifade edildi.

Güncel piyasa deperi 3.5 milyon Euro olan Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimi sezonun başında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılmıştı.

Sezon içerisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren genç yıldız, başarılı performansıyla milli takıma çağrılmıştı..Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 29 maçta forma giyerken 6 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Kerem bu sezon şu ana kadar çıktığı 16 karşılaşmada ise 3 gol, 3 de asistle oynadı.

1.73 boyundaki futbolcu, kariyerinde Karacabey Bld, BB Bodrumspor ve Başakşehir U21'de oynamıştı..

Kaynak: Fotomaç