Trabzonspor, geçen sezon Malaga'da kiralık oynayan Amrabat'ı transfer için girişimde bulunmuştu. Bordo-mavili ekibin sportif direktörü Süleyman Hurma, kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Ambarat ile görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda olumlu gidiyor" demişti.

"Kesin olarak Galatasaray'da kalacak"
Transferi yılan hikayesine dönen Nordin Amrabat'ın geleceği ile ilgili menajerinden açıklama geldi. Guido Albers, Faslı oyuncunun Galatasaray'da devam etmek istediğini söyledi. Sarı kırmızılı yönetim ile görüştüklerini belirten Albers, Amrabat'ın kesin olarak Galatasaray'da kalacağını vurguladı. Malaga'yla yapılan 4 yıllık protokolün geçerli olmadığının altını çizen Albers, "Çünkü Malaga, yapılan sözleşmeye göre futbolcu için ödemesi gereken 3 buçuk milyon Avronun ilk taksitini zamanında ödemedi. Dolasıyla anlaşma geçersiz." ifadelerini kullandı. Aynı zamanda Wesley Sneijder'in de menajeri olan Guido Albers, Hollandalı futbolcunun sözleşmesini uzatmak için gelecek hafta Galatasaray yönetimiyle bir kez daha masaya oturacaklarını söyledi.

Transferi yılan hikayesine dönen Nordin Amrabat'ın geleceği ile ilgili menajerinden flaş bir açıklama geldi. Guido Albers, Faslı oyuncunun Galatasaray'da devam etmek istediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı yönetim ile görüştüklerini belirten Albers, Amrabat'ın kesin olarak Galatasaray'da kalacağını vurguladı.

Malaga'yla yapılan 4 yıllık protokolün geçerli olmadığının altını çizen Albers, "Çünkü Malaga, yapılan sözleşmeye göre futbolcu için ödemesi gereken 3.5 milyon Avro'nun ilk taksitini zamanında ödemedi. Dolasıyla anlaşma geçersiz" ifadelerini kullandı.