Spor Toto Süper Lig 4. Hafta maçında Galatasaray, bu sezon henüz puan alamayan Mersin İdman Yurdu’nu konuk etti.

Türk Telekom Arena’daki maçta ilk yarı golsüz sonuçlandı. İkinci yarıda ilk gol Mersin İdman Yurdu’ndan geldi. Prejuce Nakoulma, orta alanda Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Jose Rodriguez'den topu kaptı. Topla birlikte ilerledikten sonra pasını verdiği Welliton, 49. dakikada topu ağlarla buluşturdu.

Galatasaray, bir dakika sonra gole cevap verdi. Sağ kanattaki Yasin Öztekin ceza sahasına orta yaptı. Burak Yılmaz dönerek şut çekti. Wesley Sneijder'den seken topu takip eden Lukas Podolski skorda eşitliği sağladı.

Maçın son dakikaları, gergin anlara sahne oldu. Tita'nın yaptığı faule sinirlenen Galatasaraylı Selçuk İnan, rakibine tekme attı. Hakem Mete Kalkavan, kırmızı kart göstererek Selçuk İnan’ı oyundan attı. Mersin temsilcisinden Tita yaptığı faulden ve Gökçek Vederson ise itişmeler sırasındaki hareketlerinden dolayı sarı kart gördü. İkinci sarı kartını gören Vederson da oyundan atıldı.

Maçta başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Bu skorla Mersin İdman Yurdu ilk puanını alsa da 18 takımlı ligde son sırada kaldı. Galatasaray ise dördüncü maçında beşinci puanını aldı.