Bir dönem Galatasaray formasınu terleten ve şampiyonluklar kazanan Tomas Ujfalusi, Arda Turan ve Barcelona hakkında açıklamalarda bulundu.

NEDEN GALATASARAY?
Röportajının bir kısmında neden Galatasaray'a geldiğini açıklayan çek yıldız "Atletico'da üç sezon oynadım ve şampiyonluğu kazanmak istedim. Ancak Barça ve Real Madrid her zaman bizden öndeydi. Ayrılmamın ardından Atletico, La Liga'yı kazandı. Bunu biliyordum, kalabilirdim . Ancak ben de Türkiye Ligi'ni ve Galatasaray'ı tercih ettim. Fatih Terim ile kupa kazandım. Çok iyi insanlarla tanıştım ve orada hala iyi dostluklarım var. Benim için olumlu bir karardı." dedi.


 ARDA OYNAYAMADI!
Röportajın devamında  Griezmann ile beraber Arda Turan'ın Barcelona günlerine dair konuşurken, "İtalya'da, Fiorentina'da oynarken Juventus'a asla gitmeyi düşünmüyordum çünkü onlar kulüplerine çok bağlı insanlar. Atletico'da oynarken Real Madrid'den teklif geldi ve hayır dedim. Onlara, oynamak istediğim tek takımın Atletico Madrid olduğunu söyledim. Ancak, her insan farklı düşünür. Griezmann'ın ihanet ettiğini düşünmüyorum. Sadece farklı düşündü. Atletico'da başarılı sezonlar geçirdi. Çok iyi oynadı, çok gol attı. Atletico'da yapabileceklerinin en iyisini yaptığını düşündü ve ayrılmanın zamanı geldi. Messi ile oynamak istedi. Bunun bir ihanet olduğunu söyleyemezsiniz. Barcelona için oynamak kolay değil. Bunu Arda Turan'a sorabilirsiniz. Şu anda Galatasaray'da oynuyor ama Barcelona'da oynayamadı. Onu üç yıldır görmedim. Barcelona'da çok az futbolcu başarılı olabiliyor." açıklamasını yaptı.

Fotomaç

.