Sözleşmesi sezon sonuna kadar İspanya La Liga ekibi Barcelona'da bulunan tecrübeli futbolcu Arda Turan, A Spor'da geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Gündem hakkında da değerlendirmelerde bulunan deneyimli futbolcunun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

33 yaşındaki futbolcu Arda Turan, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs süreci hakkında şu ifadeleri kullandı; "Bugünler sabır günleri, devletimize, Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza ve tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederim. Hayatlarını riske atıyorlar, hayatları pahasına çalışıyorlar. Ben demeden, biz diye hareket etme zamanımız. Sabırlı olma zamanı. Virüsü durdurabiliriz ama önce insanı durdurabilmeliyiz diyorlar. Doktorlarımızın dediğini yapmayaçalışıyoruz."

Turan, "Öncelikle sağlığımıza kavuşalım. Bu halde futbolu düşünmek çok saçma. 6 aylığına bir yere gitsem eşim hamile, küçük bir oğlum var, ne yapardık diyoruz. Bu şerde de bir hayır vardır diye düşünüyoruz, inşallah öyle olur." şeklinde konuştu.

"Ben futbolu çok seven bir adamım. Şu anda kendi menajerime bile açıp, transfer döneminde ne yapacağız demeye utanıyorum. Sezon başında en doğru kararı verip, en doğru yere gideceğiz. İnşallah gönlümüzdeki yer olur." 

Arda Turan'ın birlikte oynadığı en iyi 11 ise şu şekilde; Courtois, Dani Alves, Pique, Godin, Felipe, Iniesta, Koke, Messi, David Villa, Neymar, Falcao.

Teknik direktör: Diego Simeone

Kaynak: Mynet Spor