Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızlarından Ergün Penbe, UEFA Pro Lisans Antrenörler Gelişim Semineri ile Futbol Endüstrisi Forum ve Sergisi'nin tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Basında yer alan habere göre, Arda Turan'la ilgili konuşan Ergün Penbe, yıldız futbolcuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın Barcelona'da yeterli süreyi bulamadığını ifade eden Arda Turan, ''Arda tekrar form yakalamalı. Arda'nın oynaması çok önemli. Oynadıkça futbolunu geliştirir, form tutar. Barcelona'da yeterli süreyi bulamıyor. Arda oynadıkça faydalı olacak'' dedi.

''Arda Turan, Galatasaray'a dönmek istiyor''

Arda Turan'ın oynayabileceği bir takıma gitmesi gerektiğine değinen Penbe, ''Arda'nın daha faydalı olacağı kulübe gitmesi gönlümden geçer. O da öyle yapacaktır diye düşünüyorum. Arda, tabii ki Galatasaray'ı çok seviyor. Galatasaray'a dönmek istediğini de biliyorum. Dönerse iyi mi olur kötü mü bilinmez. Ama Arda, Galatasaray'ın yetiştirdiği ve Galatasaray için canını verebilecek bir yıldız. İnanıyorum ki gelirse en iyi şekilde hizmet verecektir'' dedi.

Arda Turan'ın adı yaz transfer döneminde sık sık Galatasaray'la anılmasına rağmen transfer gerçekleşmemişti.