Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Arda Turan ve Younes Belhanda, takım arkadaşları Ryan Babel'in youtube videosuna konuk oldu ve corona virüsü günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu..

Hürriyet'in derlediği habere göre, corona virüsü test sonuçları negatife dönen futbolcular, ayrı olarak antrenmanları sürdürürken 33 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Babel, beraber idman yaptığı takım arkadaşı Arda Turan'a dönerken ''Corona takımı döndü! Değil mi Arda? Arda, Okan, Younes burada. Geri döndük!'' sözlerini kullandı..

YOUNES BELHANDA: TAT VE KOKU ALAMADIM
Yıldız oyuncu Younes Belhanda ise ''Şu an iyiyim, covid gitti! 14 gün antrenman yapamadım. Evde kaldım sürekli. Yemek yiyip uyudum. 7 ve 10-11. günler arasında hiçbir şey hissetmiyordum. Tat ve koku alamıyordum. Şimdi geçti ama, tekrar iyi hissediyorum.'' dedi..

ARDA TURAN: BU İŞİN ŞAKASI YOK!
Hollandalı futbolcu ardından ''Arda, coronayken ne hissettin?'' diye sorarken Arda Turan'ın cevabı ''İlk 4-5 gün çok kötüydü. Çok ateşim vardı. Şu an iyiyim ama çok şükür. Herkesin dikkat etmesi lazım. Hijyen, maske, mesafe çok önemli. Bu işin şakası yok. Önlemleri önce kendimiz alırsak çok daha iyi olu.'' şeklinde oldu..

Kaynak: Fotomaç