Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Arena'da Osmanlıspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılı taraftarların ilgi göstermediği maçta Galatasaray, rakibini 2-0 mağlup etti.

Galatasaray, mücadeleye tempolu başladı ancak ilk 10 dakikada gol sesi çıkmadı. 

16. dakikada Wesley Sneijder'in kullandığı frikikte top üstten auta gitti. 

Sneijder perdeyi açtı!

Aslan'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, 24. dakikada ceza sahası dışından yerden sert bir şut çıkardı ve top ağlarla buluştu.

Osmanlıspor, 33. dakikada Webo ile ağları sarstı ancak gol, 'ofsayt' gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 

Sinan Gümüş'le fark 2

Galatasaray, 35. dakikada genç futbolcu Sinan Gümüş'le farkı 2'ye çıkardı. Bu gol, aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. Galatasaray, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya her iki ekip de aynı 11'lerle başladı.

49. dakikada Selçuk İnan, ceza sahası dışından gelişine vurdu. İnan'ın şutunda top kaleci Karcemarskas'ın ellerinde kaldı.


Eren Derdiyok sakatlandı

53. dakikada Eren Derdiyok, Ndiaye ile girdiği ikili mücadelede yere çok kötü düştü. Omzundan sakatlanan Derdiyok, bir süre yerden kalkamadı. 28 yaşındaki oyuncu tedavisinin ardından oyuna tekrar dahil oldu ancak devam edemedi. Taraftarların alkışları eşliğinde kenara gelen Derdiyok'un yerine Podolski girdi.

72. dakikada Vrsajevic, çok net bir gol fırsatı yakaladı. Muslera ile karşı karşıya kalan Vrsajevic, Uruguaylı file bekçisini geçemedi.

79. dakikada serbest vuruş için topun başına geçen Selçuk İnan, topu 90'a yolladı ancak kaleci Karcemarskas, gole engel oldu.

90+2'de Rodrigues, Karcemarskas ile karşı karşıya kaldı ancak yıldız isim, topu kalecinin üzerine gönderdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray, evinde ağırladığı Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin bir basamak üzerinde, 3. sırada yer aldı.