Eskişehirspor'u sahasında 4-0 yenen Galatasaray'da Emre Çolak maç sonunda ikinci yarıda skora bağlı olarak biraz durulduklarını söyledi.

Maçı değerlendiren genç futbolcu, "Uzun bir süreden sonra ilk 11'de oynadım, bir de asist yaptım ve kazandık. Gerçekten çok mutluyum. İlk yarı çok iyi oynadık, paslaştık ve golleri bulduk. İkinci yarıda biraz durulduk. Takımın bir çıkışı var. İnşallah böyle devam ederiz" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları maça da değinen Çolak, "Benfica çok önemli bir maç. Zor olacak. Oraya galibiyet için gideceğiz. Şimdiden o maçı düşünüyoruz. umarım kazanırız" ifadelerini kullandı.

JEM PAUL KARACAN: GÜZEL BİR GALİBİYET

Tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Çok iyi oynadık takım olarak. Buraya gelen her takım iyi hazırlanıyor ve istekli oluyor. Güzel bir galibiyet aldık.
Kendimi taraftarlara ve hocamıza göstermek için sabırla çalışıyorum. Önemli olan takımın kazanmasıydı. Bu üç puanla rakiplerimizi baskı altında tutacağız. Elbette oynadığım için de çok mutluyum.

SEMİH KAYA: HERKES ÖZVERİLİYDİ

İyi hazırlanmıştık. Geçen hafta derbide galibiyeti hak etmiştik ama beraber kalmıştık. Bugün iyi oynadık, iyi hazırlandık ve iyi mücadele ettik. Herkes özveriliydi. Ben de dahil olmak üzere, az süre alanlar oynadı bugün. Maç eksiğimizi kapatmak ve dikkatli oynayarak kendimizi göstermek için mücadele ettik. Herkesi tebrik ediyorum. İyi oynadık. Umarım Eskişehirspor da en kısa zamanda bu durumdan kurtulur.

Bugün şansımı iyi kullandığımı düşünüyorum. Hem idmanda hem sahada şans gelmeye devam edecektir. Bundan önceki dört sezonda formanın sahibi bendim. Şimdi Hakan abi de Chejdou da çok iyi şekilde formayı taşıyor. Ben yeniden şansımı bekleyip çalışacağım.