Tarihinin en büyük kadro revizyonlarından birisini yaşan Galatasaray'da bombalar patlamaya devam ediyor...

Sofiane Feghouli'ye kavuştuktan sonra sol transferine yoğunlaşan Sarı- Kırmızılılar, Kwadwo Asamoah'ı da bitiriyor. Ganalı yıldızla her konuda anlaşan fakat Juventus yönetiminden "Sol beke takviye yapmadan bu transfere izin vermeyiz" yanıtını alan yönetimin beklediği müjdeli haber geldi. Juventus'un 2 yıllığına kiraladığı Leonardo Spinazzola'nın dönüşü için Atalanta ile anlaştığı belirtildi.

CUMAYA KADAR İSTANBUL'A GELECEK

Spinazzola'nın bu hafta içinde yeniden Juventus kadrosuna katılacağı ve ardından da Asamoah'ın Galatasaray'ın yolunu tutacağı öne sürülüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız futbolcunun bonservisi için 7 milyon Euro ödeyeceği de gelen bilgiler arasında. Eğer bir aksilik olmazsa Asamoah en geç cuma gününe kadar İstanbul'da olacak. Ardından da 4 yıllık resmi sözleşmeye imzasını atacak.

SOL BEKTEN SONRA SIRA SOL STOPERDE

Galatasaray sol bek sorunu da çözdükten sonra stoper transferi için düğmeye basacak... Tudor'un sol ayaklı stoper istemesi sonrası harekete geçen yönetimin ilk hedefi Roma formasını giyen Leonardo Castan olacak.

Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı yıldız için Çizme kulübüne kiralama teklifi yapacak. Cenk Ergün'ün bu hafta içinde İtalya'ya giderek Roma kulübüyle masaya oturacağı ifade ediliyor.