Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Cenk Ergün, seri galibiyetler almak istediklerini belirtirken; "Hesapta olmayan, beklenmeyen puanlar kaybettik. Bundan sonra mücadele ruhunu da sahaya yansıtıp, seri galibiyetler almak istiyoruz" dedi.

Yasin Öztekin'in performansını da değerlendiren Ergün, "Yasin güzel bir örnek. Çok az yer bulabildi ama, ne çalışmalarında bir aksama var, ne de hal ve tutumlarında. Hep hazır olmak için uğraştı ve şansını bulunca da değerlendirdi. Bu da bir mesajdır. Yasin teknik heyetimize ben de buradayım, oynamaya hazırım diye bir mesaj gönderdi. Derdimiz bu olsun" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON ARALIK AYINDA BELLİ OLMAZ"

Mayıs sonunda aynı noktada olacaklarını söyleyen Ergün, "Hiçbir zaman şampiyon Aralık ayında belli olmuyor. Biz Mayıs ayının sonunda, lig bittiği zaman yine bulunduğumuz sırada olacağız. Rakiplerimizle puan farkımız var. Haftayı rahat kapatmış olduk. Puan kayıplarımızı yaptık. Beklenmeyen puanlar da kaybettik. Kalan her maçı her zaman olduğu gibi iyi oynayan, iyi oynamayan ama mücadele ruhunu sahaya yansıtarak seri galibiyetleri almak istiyoruz" diye konuştu.

"TEKNİK HEYET GEREĞİNİ YAPACAKTIR"

Taraftarların oyundan ıslıklanarak alınan Latovlevici'ye gösterdiği tepki için konuşan Sportif Direktör Cenk Ergün, "Aradan bir oyuncu seçip, ona yüklendiğimiz zaman oyuncuyu da kaybediyoruz. Performansında bir sıkıntı devam ederse, zaten teknik heyet gereğini yapacaktır" sözlerini kullandı.

ASAMOAH TRANSFERİ İÇİN AÇIKLAMA GELDİ

Cenk Ergün, aylardır süren Asamoah transferiyle ilgili ise, "Şu an için transfer görüşmelerinde ilerleme kaydettiğimiz bir oyuncu yok. Gündemimiz şu anda oynadığımız maçlar. Oyuncuların hepsi sözleşmeli oyuncular, kulüplerle görüşmeden bir açıklama yapmak olmaz. Latovlevici sezon sonuna kadar oyuncumuz" cevabını verdi.