Sezon başında kendisine ödenen bonservis bedeli nedeni ile tartışma konusu olan Badou N'diaye, eleştirilere performansıyla cevap verdiğini söyledi.

Bu tür söylentilerin her zaman olabileceğini belirten Ndiaye, "Ben futboluma, oyunuma konsantre olup bunları bir kenara bıraktım. Söylentilere de gülüp geçtim. Bu konulara enerji harcamak yerine, oyunuma konsantre olarak değerimi gösterdim" dedi.

"SADECE WEST HAM DEĞİL BİRÇOK KULÜP..."

Osmanlıspor'da forma giyerken, İngiltere'den de transfer teklifleri geldiğini söyleyen Ndiaye "Transfer teklifi yapan kulüpler arasında sadece West Ham yoktu. Başka İngiliz takımları da bana teklif getirdi. Burada İngiltere'de oynayan Milli Takım arkadaşlarım beni aradılar bu dönem içerisinde antrenörlerinin tekliflerini ilettiler. Birçok teklif oldu. Ben burada kalbimin istediğini dinledim ve Galatasaray'a geldim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a transfer olmadan önce fedakarlık göstererek birçok mevkide forma giydiğini belirten Ndiaye, "Benim oynarken kendimi en rahat hissettiğim bölge ise 6 ve 8 numaralı formaların olduğu bölgeler. Galatasaray'da daha çok 6 numara olarak oynuyorum. Tabii burada takımın bütünlüğü daha çok önemli. Antrenörün ne diyeceği de önemli. Hocamız benim 6 numarada oynamamı isterse orada oynarım.  Orada top kapmam gerekiyorsa onu yaparım. 10 numara oyna derse, orada da oyunumu sergilerim"  şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışının uzun bir süreç olduğunu da belirten Ndiaye, "Ligde iyi takımlar var. Bizim de rekabet ettiğimiz takımlar var ama bence tek rakibimiz yine kendimiziz" dedi. Senegalli yıldız, tüm takımların Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıktığını sözlerine ekledi.