Galatasaray'ın sezon başında Osmanlıspor'dan 7.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Badou Ndiaye'ye müşteri çıktı. Galatasaray'ın istikrarlı isimlerinden olan Senegalli futbolcuyu listesine alan Fransız kulüplerinden Marsilya ilk yarı bitiminde Cim-Bom'un kapısını 10 milyon euroyla (45 milyon TL) çalmaya hazırlanıyor. 


Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Bu sezon dikkat çeken istikrarlı futboluyla göz dolduran Senegalli yıldızı transfer etmek için harekete geçen Fransız ekibi Marsilya'nın devre arasında transferi gerçekleşirmek için kapıyı çalacağı öğrenildi. Orta sahada adeta bir ''dinamo'' gibi çalışan ve sahada basmadık yer bırakmayan 27 yaşındaki oyuncu ile orta sahasındaki dinamizmi artırmayı hedefleyen Marsilya'nın bu transfer için 10 milyon euroluk bir bütçe ayırdıkları ileri sürüldü. Marsilya ligde kalan 2 maçta da Ndiaye'yi izleyecek ve sonra harekete geçecek. 

Ndiaye bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 14 maçta sahaya çıkıp gol bulamazken 2 asist yaptı. Süper Lig'de1 karşılaşmayı ise kırmızı kart cezalısı olduğu için kaçırdı. San-Kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Tudor'un kararına göre Marsilya'ya cevap verecek.

Kaynak:Akşam