Galatasaray, koronavirüs salgını nedeniyle durdurulan Süper Lig'e gelecek sezon çok iyi bir başlangıç yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Radamel Falcao'nun takımdan ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Galatasaray da Kolombiyalı golcü Falcao'nun yerini dolduracak alternatifler isimler arıyor. Menajer Mino Raiola'nın sarı kırmızılılara önerdiği Balotelli'nin gözü yüksek ücretten çok, mutlu olmakta. Raiola'nın Şükrü Hanedar'a gönderdiği sözleşme taslağında, İtalyan yıldız, yıllık 1.5 milyon euro garanti parayı kabul ettiğini duyurdu.

Galatasaray yönetimi ile Balotelli arasındaki görüşmeleri teyit eden İtalyan muhabir Nicolo Schira, Galatasaray'ın, 2+1 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunmaya hazır olduğunu söylemişti.

Mario Balotelli de ırkçı saldırılara maruz kalmayacağı, mutlu olacağı bir takım arıyor. Alacağı ücretin en son düşündüğü şey olduğu belirtildi.

Mario Balotelli bu sezon forma giydiği 19 maçta 5 gol kaydetti. Kariyeri boyunca ise 396 maça çıktı. 161 gol, 33 asisti bulunuyor.

Kaynak : İnternetspor