Younes Belhanda krizi gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir yola doğru gidiyor. Taraftarla söz düellosuna girip tartışan Faslı oyuncu, performansı ve saha içindeki hareketleriyle tepkilerin de odağında yer alıyor.

Sezon başından bu yana vasatı aşamayan 29 yaşındaki orta saha, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Alanyaspor karşılaşmasında teknik direktör Fatih Terim'i çileden çıkardı. Sezon başından bu yana yaptıkları bini aşan Belhanda, sonunda hocasının da sabrını taşırdı.

FASLI OYUNCU, HERKESİ HASTA ETTİ!

Maç oynanırken Faslı oyuncu, anlam verilemeyen bir pas girişiminde bulunmuş, kurt hocanın tepkisi de bu sırada kameralara yansımıştı. Terim'in; "Hasya ya... Ruh hastası" sözleri gündeme damga vurdu. Başarılı teknik direktörlerin bu sözleri; sarı-kırmızılı taraftarların da duygularına tercüman olmuş ki; kurt hoca sosyal medyadan büyük destek gördü.

Lakayıt ve umursamaz tavırları nedeniyle formaya hasret kalması beklenen 29 yaşındaki oyuncunun sakat ya da cezalı olmadığı sürece kulübeye mahkum kalması bekleniyor. Vasat performansı ve vukatları nedeniyle taraftarın tepkisini çeken oyuncu, Alanya karşısındaki oyunuyla son kale Fatih Terim'i de kaybetti.

HERKES TEPKİLİ, BELHANDA İSTEKLİ

Sezon başından bu yana gönderilmek istenen devre arasında; Rusya ve Körfez ülkeleriyle dirsek temas halinde olan Faslı oyuncu, Türkiye'ye demir atmanın hesaplarını yapıyor. 2021'in haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Belhanda, İstanbul'da ev bakmaya başladı.

Yönetim, oyuncuyu elden çıkarmanın hesaplarını yaparken 29 yaşındaki yıldız, harıl harıl ev arıyor. İstanbul'a temelli yerleşme kararı alan Belhanda, hayatının geri kalanını burada geçirmek istiyor.