Sarı-kırmızılı takımın disiplin yönetmeliğinde yer alan, "direkt kırmızı kart" maddesinden yola çıkılarak Belhanda'ya 7 bin euro ile 15 bin euro arasında para cezası verilebilecek. Ayrıca "Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmeden yapılan hareketler" maddesi de işletilecek ve 15 bin euro'luk bir fatura daha çıkarılacak..

30 DAKİKALIK FELAKET

Belhanda'nın kırmızı kart öncesi performansı da içler acısıydı. Büyük bir sorumsuzluk örneği göstererek oyun dışında kalan futbolcu, 30 dakikada 5 ikili mücadele kaybedip 3 kritik pas hatası yaparak sahada döküldü..

SERVET KAZANIYOR

Dursun Özbek döneminde Galatasaray'a 8 milyon euro bonservis bedeli ile Dinamo Kiev'den transfer edilen Younes Belhanda'nın sarı-kırmızılı kulüpten aldığı 3.35 milyon euro'luk yıllık ücreti de tartışma konusu oldu. Sarıkırmızılı taraftarlar, adım atsa Galatasaray'dan para kazanan 28 yaşındaki oyuncunun, devre arasında mutlaka gönderilmesini istiyor..

İŞTE BELHANDA'NIN PARA BASAN SÖZLEŞMESİ:

* Bonservis bedeli: 8 milyon euro
* Sözleşme sonu: Haziran 2021
* Yıllık ücreti: 3.35 milyon euro
* Puan primi: 5 bin euro
* 25+ Puan primi: 100 bin euro
* Şamp. Ligi primi: 500 bin euro
* 25 maç primi: 250 bin euro.

OLAY DİYALOG!

Galatasaray taraftarları ile Younes Belhanda arasında ipler iyice koptu. Trabzon maçında 30. dakikada kırmızı kart gören ve oyun dışında kalan Faslı oyuncu, 4-0'lık mağlubiyet sonrası hedefteydi. Trabzon havaalanında bir taraftar, "Go home Belhanda" diye bağırırken Faslı oyuncunun, bu sözlere karşılık vermesi tepkileri artırdı. Taraftarlar, Belhanda'nın kendilerinden özür dilemesi gerektiğini ifade ettiler.


Kaynak:Fotomaç