Trabzonspor deplasmanında takımı 2-0 gerideyken, bir orta saha mücadelesi sırasında rakibi Yusuf Yazıcı'ya çift dalan Belhanda, 30. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı ve Galatasaray taraftarını çileden çıkardı.

Faslı yıldız, Galatasaray formasıyla 34. lig maçına çıkarken, 3. kez kırmızıdan atıldı. Dün akşam yaptığı hareket ise bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada tepki kampanyası başlattı.

GALATASARAYLILAR, SOSYAL MEDYADAN BELHANDA'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Yorumların çoğu, yenilginin veya kötü futbolun her zaman olabileceği, ancak bu vurdumduymaz tavrın kesinlikle kabul edilmemesi gerektiği yönündeydi. Sosyal medyada hemen hemen her konuda bölünen taraftarlar, bu kez birleşerek Belhanda'ya hem yönetim hem de teknik heyet tarafından çok ağır bir ceza verilmesi görüşünü dile getirdiler.

BELHANDA'NIN VUKUATLARI BİTMİYOR
2017/2018 - 9. HAFTA: Türk Telekom Stadındaki Fenerbahçe derbisinde göstere göstere kendini yere atınca ikinci sarıdan kırmızı gördü, 20 dakika takımı yalnız bıraktı.
2017/2018 - 21. HAFTA: Yine Türk Telekom'da Galatasaray, Antalya karşısında 3-0 öndeyken son dakikada Hakan Özmert'le kapıştı sarı gördü, hakeme itiraz edince ikinci sarıdan atıldı.
2018/2019 - 4. HAFTA: Trabzon deplasmanında takımı 2-0 gerideyken rakibine çift daldı, 30. dakikada Galatasaray'ı 10 kişi ve çaresiz bıraktı.