Galatasaray'ın istediği Ganalı golcü Tetteh, kulübü Sparta Prag'a sarı kırmızlı kulübe gitmek istediğini ve teklifin kabul edilmesini talep etti.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Sparta Prag'ın golcüsü Tetteh, kulübünden teklifin kabul edilmesini istedi. Prag'da yaklaşık yıllık 400 bin Euro kazanan 21 yaşındaki Ganalının sarı kırmızılılara gelmek istediği ve bunu kulübüne de söylediği öğrenildi.

MANCHESTER CITY DE TAKİP EDİYOR

Teknik direktör Fatih Terim'in istediği ve başta ikinci başkan Abdurrahim Albayrak olmak üzere, idari menajer Şükrü Hanedar'ın da alınması için yoğun mesai harcadığı Benjamin Tetteh için artık S.Prag'ın yanıtı beklenmeye başlandı. Galatasaray, Çekya ekibine satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunmuştu. Tetteh'i Manchester City scout'larının da takip ettiği öğrenildi.

GALATASARAY OZAN KABAK'I GÖNDERMİYOR

Alman ekibi Stuttgart, Ozan Kabak için yaptığı 9 milyon Euro'luk teklifi dün 11 milyon Euro'ya çıkarsa da olumlu yanıt alamadı.

Stuttgart, Ozan Kabak için daha önce yaptığı 9 milyon Euro'luk teklif kabul edilmeyince rakamı 11 milyon Euro'ya çıkardı.


Kaynak:Hürriyet