Sarı-Kırmızılıların derbi taktiğini hazırlayan teknik adam Fatih Terim planlarını galibiyet üstüne kurdu. Zorlu deplasmandan alınacak 1 puan da Galatasaray için kötü olmayacak. Taraftarların büyük çoğunluğu bu ihtimale 'evet' demeye hazır. Fatih Terim beraberliği son seçenek olarak düşünüyor. Galibiyetin hem maddi hem manevi getirisi bu kez oldukça fazla olacak.

ŞAMPİYONLUK GÖRÜNÜR
Fenerbahçe ile aradaki puan farkı 9'a yükselecek. Kalan 8 haftada bu farkın kapanması artık çok zor. İkili averajda da üstünlük sağlanacak. Sarı-Lacivertliler ile fark aslında 9+1'e çıkmış olacak. Diğer yandan Kadıköy'de 19 yıla ulaşan galibiyet hasreti bitecek. Bunun sağlayacağı moral güçle şampiyonluk kapısı aralanabilir. Tüm bunları bilen Fatih Terim, kazanmak için tüm kozlarını sahaya sürecek.

İLK DÜDÜKLE HÜCUM
Galibiyet isteyen Fatih Terim, Fenerbahçe karşısında her zamanki gibi 'hücum' anlayışı ile mücadele edecek. Bafetimbi Gomis, Feghouli,Garry Rodrigues ve Belhanda'nın dördünün birden sahada olması bekleniyor.Rakibe ileride basılacak. Savunma en uçta yapılacak. Kenar bekler Linnes ve Nagatomo her fırsatta ataklara katılıp, hücuma destek olacak. Maicon ve Serdar Aziz de duran toplarda gol arayacak.


Kaynak: Fotomaç