Yaz transfer döneminin son günü Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed'i renklerine bağlamak için girişimde bulunan Bordeaux son saniye şokunu yaşamıştı.

Fransa'ya imza atmak için giden Mısırlı forvetin transferi, bonservisi elinde bulunduran Zamalek kulübünün tutumu nedeniyle gerçekleşmemişti.

Takvim'de yer alan habere göre; Bordeaux, Mohamed'ten vazgeçmedi. Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Bordeaux 8 maçta sadece 1 galibiyet alabilirken, attığı 11 golle bu alanda ligin en kötülerinden birisi oldu. 

Fransız kulübünün devre arasında Mısırlı golcü için birkez daha devreye gireceği ifade edilirken, Sarı Kırmızılı kulübün Zamalek'le yaptığı anlaşmaya göre, Mohamed'in opsiyonunu kullanıp kullanmayacağına ocak ayında karar vermesi bekleniyor.

Galatasaray'ın Bordeaux'dan iyi bir teklif gelmesi durumunda yıldız futbolcunun bonservisini 4 milyon dolara alıp, Fransızlar'a satabileceği de çıkan iddialar arasında.

Öte yandan şu ana kadar beklentilerin çok altında kalan Mostafa Mohamed'in de kariyerine Fransa'da devam etmeye çok sıcak baktığı belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç